Náš blog

Zde najdete zajímavé články ze světa ostatních tvořilců, z jiných koutů světa či z našeho obyčejného každodenního života.
 

Na tvorbu Kataríny jsem narazila jak jinak než na sociálních sítích. Konkrétně na Instagramu. Musím říct, že mě hned oslovila. Je krásně dětinská a to myslím jako tu nejvyšší možnou pochvalu. Když mi Katarína hned ve druhém e-mailu napsala, jestli se může trochu rozepsat, že to asi jinak neumí, bylo mi jasné, že to bude velmi zajímavý rozhovor s...

Věřili byste tomu, že náš časopis Amos vychází již 20 let? 20 let společné práce a stovky kreativních nápadů. Prozradím vám něco, co jste možná nevěděli. Nejsme velká redakce s profesionálním týmem umělců a fotografů. Všechny naše nápady si vymýšlíme sami (samozřejmě se inspirujeme na internetu), tvoříme sami a také sami fotíme. Za těch dvacet let...

Máme tu pro vás další krásný rozhovor s Katkou, která propadla drátování. Na jejích výrobcích jde vidět, že drátování je její vášeň. Děkujeme za milý rozhovor a že jste nás nechala nakouknout do vašeho kreativního království.

Nakupování dárků nemusí být stres, pokud víte, co máte koupit. Vybrali jsme z našeho

Slow fashion versus fast fashion jsou poměrně často zmiňované termíny. Jsem velmi ráda, že v našem okolí se pohybují zejména ti, kteří se zajímají právě o upcyclaci oblečení a o udržitelnou módu. Jedním z takových tvůrců je také paní Jitka, která zdobí svým uměním kousky nošené, nezajímavé a dává jim tak úplně nový vzhled.

Kaleidoscop neboli krasohled, kukátko, které obsahuje několik přesně umístěných zrcadel, jenž odráží barevné střípky, a tím vytváří kouzelné obrazce. V dnešním rozhovoru vám představíme krasohledy, které vznikají u nás v České republice pod dohledem milých lidí z Doteku Fantazie. Tak se pohodlně usaďte a nakoukněte do jejich výroby.