Náš blog

Zde najdete zajímavé články ze světa ostatních tvořilců, z jiných koutů světa či z našeho obyčejného každodenního života.
 

I taková obyčejná věc jako je kuchyňské prkénko může vypadat velmi stylově ba přímo designově, když se výroby chopí šikovné ruce a hlava vymyslí originální nápad. Pokud jste zvědaví, jaké to je vyměnit kávovar za pilu a brusku a místo ubrousků skládat vzory z letokruhů, čtěte dále...

Amos 01/2020

04.03.2020

Nové číslo časopisu Amos je tu. Jaro už se nám pomalu hlásí a s ním i nové nápady a návody. V krátkém úvodním videu se dozvíte, co vás v tomto čísle čeká.

V dnešním článku nahlédneme do ateliéru zručné české výtvarnici Karolíně Fardové. Ta tvoří s vervou sobě vlastní pod uměleckou značkou byKuka. Kreativní sklony se u ní pozvolna projevovaly již od dětství, a tak netrvalo dlouho a rozhodla se vstoupit do světa umění. Vystudovala Střední umělecko-průmyslovou školu v Opavě a její další kroky vedly na...

Golem 01/2020

16.01.2020

Nové číslo časopisu Golem je tu. Čeká vás spousta nové inspirace, seznámíme vás s technikami modelování, dekorů. Máme pro vás rubriku keramika pro děti. Předplatné pro Česko najdete u společnosti Send, pro Slovensko u společnosti Press.

Máme tu pro vás další video spíše k pobavení. Jestli si říkáte, že není možné, aby vše ve videu dopadlo tak dokonale, věřte nám, že máte pravdu.

Mimo záběr

02.12.2019

Poslední letošní číslo časopisu Amos je hotové. Brzy vám nachystáme i video, co všechno v tomto čísle najdete za nápady. Naše šéfredaktorka Míša pro vás připravila také záběry, jak probíhá závěrečné focení pro časopis.